Keuzes maken

Een gezonde geest in een gezond lichaam

De belangrijkste factor voor een fit en gezond lichaam is onze voeding. Dat is de reden waarom er in de huidige maatschappij steeds meer aandacht is voor een goed en gezond eetpatroon. De een wil graag wat kilo’s afvallen, de ander wil zich bewuster worden van welke voeding er op het bord ligt. Het kan ook zijn dat je levensstijl extra voedingsbehoefte met zich meebrengt of juist vraagt om minder calorieën. Hoe dan ook staat voeding hoog op de lijst van dingen waar mensen dagelijks over nadenken.

Keuzes maken
Al deze vragen brengen soms ook twijfel met zich mee. Maak ik wel de juiste keuze? Is dit nu wel zo gezond? Is het eten wat ik koop milieuvriendelijk gemaakt? De coach bij Choicewise kan je wegwijs maken in het enorme oerwoud aan diëten en adviezen die je regelmatig leest en hoort via social media. Door samen te gaan kijken naar wat jouw doelen zijn en wat ervoor nodig is deze te behalen, zorgen we ervoor dat je leert welke voeding een gezonde keuze is en zorgen we ervoor dat je bij elk keuzemoment zelf weet hoe je dit moet beoordelen.

Werkwijze
We starten altijd met een intake van 1 uur.
Hierbij wordt een aantal metingen gedaan en gaan we in gesprek over je wensen op het gebied van voeding. ChoiceWise begrijpt dat voeding meer is dan alleen eten. Eten is gezelligheid, eten is met je gezin aan tafel en eten is soms even snel tussendoor. We houden rekening met je persoonlijke omstandigheden en wensen zodat doelen behalen voor iedereen mogelijk is.

Voedingscoaching voor kinderen
ChoiceWise draagt er graag aan bij dat je kind blij is en bruist van energie. We helpen je aan een oplossing die past bij jou en je (moeilijk) etende kind. Dat doen we samen en op een persoonlijke manier.  Is je kind bijvoorbeeld te zwaar? Of juist te licht? Of durft je kind geen nieuw voedsel te proberen? Ieder kind is uniek en de oplossing dus ook. Door samen met jou en het kind in gesprek te gaan, zoeken we uit wat binnen jullie gezin het beste werkt.

 


Afdrukken E-mailadres