Over mij

Mijn naam is Denise de Roo, gezinstherapeut en voedingscoach bij ChoiceWise in Roosendaal.

Voordat ik mij als coach heb gevestigd, ben ik bijna twintig jaar werkzaam geweest als preventief medewerker in de tandheelkundige zorg. Hierbij heb ik ruime ervaring opgedaan in de begeleiding van kinderen en hun ouders. Als voedingscoach met specialisatie kind en voeding, aangesloten bij de BGN (Beroepsvereniging Gewichtscoaching Nederland), begeleid ik gezonde mensen op het gebied van voeding en levensstijl.
Sinds het behalen van het diploma gezinstherapie mag ik mij nu ook gezinstherapeut noemen en help ik ouders en kinderen bij het herstel van een positieve communicatie.

Afslanken, ons gewicht, gezonde voeding: het zijn dingen waar we ons steeds meer mee bezig houden. Mensen die wat gewicht willen verliezen of hun eetpatroon willen aanpassen om een gezondere leefstijl te kunnen volgen, kunnen bij mij terecht. Het is mijn passie om volwassenen en kinderen te helpen bij het proces van gedragsverandering en verandering van eetpatroon, om zich beter in hun vel te voelen en gezonder door het leven te gaan. En op een verantwoorde manier de kilo's (blijvend) te verliezen als dit nodig is.

Steeds meer mensen vinden het lastig een juiste voedingskeuze te maken. En als je dit voor jezelf al lastig vindt, hoe weet je dan wat goed is voor je kind?
Samen met jou ga ik kijken wat ervoor nodig is om deze keuzes gemakkelijker te maken.

Gezond eten is niet ingewikkeld, maar het vereist wat meer kennis en aandacht. Graag geef ik je de handvatten om hiermee aan de slag te gaan door middel van gesprekken, het opzetten van een plan en eventueel door met je mee te gaan naar de supermarkt, om je in de wirwar van producten wegwijs te maken. 

Bel of mail me voor een afspraak, dan bespreken we wat ik voor jou kan betekenen. Het eerste consult van een half uur is kosteloos.

AGB-code zorgverlener: 90105520

BGN-registratienummer: 4888

SKJ register: 160007602