Personal coaching

We kennen allemaal de momenten in ons leven waarop we twijfelen, onzeker, boos of verdrietig zijn. 

Dat soort momenten die ons bezighouden, vragen niet altijd direct om behandeling door bijvoorbeeld een psycholoog. De personal coach van ChoiceWise kan je helpen om jouw persoonlijke drijfveren zichtbaar te maken en je te ondersteunen bij de keuzes die je gaat maken.

Wat is coaching?
Coaching is een heel persoonlijk traject. Coaching gebeurt door jou persoonlijke feedback te geven en je in je eigen spiegel te laten kijken. De coach stelt je vragen die je aanzetten tot zelfonderzoek.
De ene keer kijk je tijdens de coachingsgesprekken op een afstand naar je eigen handelen, visie en ideeën. Bij een volgend gesprek duiken we samen in een vraagstuk waarbij je op zoek gaat naar antwoorden die het beste bij jou passen.
Tijdens de gesprekken maken we soms ook gebruik van het naspelen van bepaalde situaties of persoonsgerichte oefeningen. Na iedere afspraak krijg je opdrachten mee om thuis verder te oefenen of dingen uit te werken. De resultaten koppel je het volgende gesprek terug en waar nodig gaan we er nog dieper op in. Je kunt hierbij denken aan vraagstukken rondom het gezinsleven, kinderen, voeding, werk en …..    We werken toe naar een vooraf afgesproken resultaat.

Let op: een personal coach is geen psycholoog. Coaching is geen therapie. Coaching is de ondersteuning bij je eigen leerproces om tot inzichten te komen. Hierdoor heb je in de toekomst de juiste handvatten om zelf de voor jou best passende antwoorden te vinden op (levens)vragen.
De aanpak van ChoiceWise is ongedwongen, vertrouwelijk, persoonlijk en resultaatgericht.